Barkrukken

Barkruk

Tijd voor een gezellige avond aan de bar of het aanrecht? Bij Furndaily vind je de mooiste en meest comfortabele barkrukken waarmee je de avond wel door komt! We geven je graag nog wat tips voor het kopen van een barkruk!

De hoogte van een barkruk

Een van de belangrijkste aspecten is de hoogte van een barkruk. ‘meten is weten’ wordt ook wel gezegd. Om de hoogte van de barkruk zeker te weten dien je eerst te weten wat de hoogte is van de bartafel. Let hierbij wel op dat je de hoogte van de bartafel meet vanaf de onderkant van het blad. Tussen deze twee afmetingen moet een ruimte van 25 centimeter zitten maximum 30 centimeter.

Wil je verschillende soorten barkrukken kopen? Kijk dan de hoogte na bij elke variant. Daarnaast is het ook belangrijk om rekening te houden met de dikte van het tafelblad want uiteindelijk moet je hieraan werken of eten. Naast de hoogte is het ook belangrijk om naar de breedte te kijken om te weten te komen hoeveel barkrukken er aan de bartafel of kookeiland passen. Zorg er altijd voor dat er een extra ruimte van 15 centimeter aan beide zijden tussen de barkrukken komt. Vergeet niet om te kijken of de armleuningen onder de bartafel passen.

© 2019 - 2023 DeOudeMeubelschuur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel