Zitmeubelen

EETKAMERSTOELEN

Een comfortabele eetkamerstoel is perfect voor lekker lang tafelen. Bij De Oude Meubelschuur vind je veel stoelen voor elke woonstijl & budget; van een moderne eettafel stoel tot de klassieke eetkamerfauteuil. We begrijpen dat de keuze soms lastig kan zijn. Laat je daarom persoonlijk adviseren over je ideale eetkamerstoelen

 

BARKRUKKEN

Creëer met de barkrukken een gezellige plek om te zitten. Een kruk met een hoge of lage rug?  En heb je de voorkeur voor stof of leer? Laat je adviseren over de mogelijkheden van bartafels en barstoelen en wat de beste oplossing voor jouw eetkamer is!

WAAR DIEN JE REKENING MEE TE HOUDEN?

Bij het kopen van barkrukken is het van belang rekening te houden met de beschikbare ruimte en dien je de juiste hoogte uit te kiezen. Zo hebben de meeste krukken een hoogte van 65 of 75 cm en is het van belang dat er een ruimte van 25 tot 30 cm tussen de barkruk en bartafel overblijft. Daarnaast dien je bij het kiezen van de juiste bartafel rekening te houden met het aantal zitplekken dat je wil creëren, uiteraard passend bij de woonruimte.

 

 

BANKEN: 3-ZITS OF HOEK?

Een bank moet comfortabel zijn, passen bij jouw inrichting en voldoen aan jouw persoonlijke wensen. Bij De Oude Meubelschuur heb je de keuze uit talloze bankstellen. Zo kies je bij ons uit een 2-zitsbank, 2,5-zitsbank, 3-zitsbank, 3,5-zitsbank of een hoekbank. In diverse afmetingen en materialen. Onze ervaren adviseurs helpen je graag verder voor een bank naar wens!

© 2019 - 2024 DeOudeMeubelschuur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel