per pagina
Sorteer op
    1 - 30 van 59 resultaten
  • 1
  • 2

LUMIZ Lampion

 

Zo betoverend in de avond... ken je deze sfeermakers al? Nu weer uit voorraad leverbaar

bij De Oude Meubelschuur.

Weerbestendig, kleurvast en op solar werkende lampionnen. Echte musthaves voor het hele jaar in je tuin!

 

 

✨LUMIZ collectie 2023 bestaat uit 41 modellen, we hebben een mooie mix samengesteld in 12 vormen, 12 kleuren & 10 patronen.

Iedere LUMIZ heeft een solar module welke in dezelfde kleur is uitgevoerd als het duurzame materiaal, welke jaarrond buiten kan hangen!✨

 

LUMIZ Lampion

 

Het LUMIZ Lampion programma biedt verschillende modellen met diverse designs. Plaats ze in combinatie met elkaar op diverse hoogtes.

Mix & Match en creëer een warme en

persoonlijke sfeer in uw eigen tuin!

Om de LUMIZ optimaal te laten schijnen, is gekozen om een eigen solar module te ontwikkelen. Bij voldoende daglicht, bij voorkeur zonlicht, laadt de batterij optimaal op. De solar module is uitgevoerd in een bij het Tyvek passende kleur en geeft een warme kleur LED licht.
 

Alle LUMIZ✨ zijn handgemaakt en kunnen het hele jaar buiten blijven hangen. Ze zijn gemaakt van tyvek, zeer sterk en duurzaam materiaal. Laten de mooie ☀️zonnige uren maar komen, zodat de solar goed kan opladen! Dan geniet je ook in de avond nog meer van de sfeervolle lampionnen in je tuin. Dat beetje extra genieten kunnen we nu meer gebruiken met sprankjes verlichting.

 

                     Ook leuk voor op tafel

 

© 2019 - 2024 DeOudeMeubelschuur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel